2022-06-21 1164 浏览
上星期六趁住父亲节、家人好耐冇去过唐餐厅食嘢,趁住节日再book餐厅晚上食,晚餐分左两个时段,我哋卜咗第二时段,八点钟到达餐厅,职员带领入座见到餐厅差唔多爆棚,坐低后即时叫嘢食,我哋点咗五样嘢食,点知职员返转头同我哋讲五个有三个已经冇得order😑 重话系要专登留畀套餐客人点,我哋觉得好奇怪点解散餐唔可以order,如果系咁安排,餐厅理应唔好再接受booking,未食已经一肚子气😵跟住职员叫餐厅经理来解释什么原因😌跟住经理嚟左及回覆可以order番之前所叫的食物😪其实我哋order啲食物系餐厅嘅基本食物。于是叫咗德国猪手、蒜香意大利粉, spanish pizza,Us rib eye 450g牛扒,猪柳意大利饭,及stella啤酒1L,分左两大杯,份量十足。唐呢间餐厅嘅食物质素同之前比,差左好多。猪手炸得比较干身,变咗食落去有啲鞋口,肉质偏韧麻麻哋😪蒜香橄榄义大利粉,蒜香味浓郁,好食合格😜pizza就正正常常冇乜特别。牛扒order左五成熟,切开唔会血淋淋,好juicy👍👍👍保持一贯水准。猪柳意大利饭,饭嘅质地好好,都OK好食,但猪柳就比较鞋口,麻麻地😵总括来讲,唐初期帮衬时食物质素

及stella啤酒1L,分左两大杯,份量十足。

唐呢间餐厅嘅食物质素同之前比,差左好多。
猪手炸得比较干身,变咗食落去有啲鞋口,肉质偏韧麻麻哋😪
蒜香橄榄义大利粉,蒜香味浓郁,好食合格😜
pizza就正正常常冇乜特别。

总括来讲,唐初期帮衬时食物质素惊为天人,但今次再度到访,有些失望,无论食物,职员质素有每况下降感觉,希望唐餐厅负责人见到这篇食评文章能有所改善🙄
不要再令食客失望。

2022-06-18
庆祝纪念