2024-07-24
同朋友去尖沙咀食咩好?环境要靓又要打卡嘅🤔当然系去位于尖东,以潮牌BEQRBRICK作主题嘅 @awesomebarcafe.hk 啦行入去楼梯两侧展示不同款式熊仔最紧要餐厅坐位够阔落,够开扬坐得舒服,如果要开party或者有function嘅话,呢度仲可以包场添我同朋友order左Set C 嘅餐羊奶芝士蕃茄辣肉肠沙律$118 食沙律蔬菜新鲜最紧要新鲜👍🏻😋日式铁板烧牛脷$98铁板上够锅气,热辣辣放入口好味烧西班牙乳猪(1/4只)皮脆肉嫩,多汁又juicy🫶🏻西班牙海鲜饭(二人份)$208鲜虾青口大大只,饭有口感一流❤️*甜品拿破仑(芒果或者士多啤梨)$98甜品出色,拿破仑松软脆口,配合芒果cream入口有层次,最爱😍杨枝甘露 $98甜品设计花心思,打卡拍片一流☺️Soda&Tea香茅薄荷柠檬梳打$58香橙茉莉冰茶$58✨饮品唔太甜,好解渴啱晒我整体餐厅感觉装修设计花尽心思,净系欣赏BEQRBRICK都有排睇,如果大家想购买可以向店员查询添环境:✨✨✨✨✨美味度:✨✨✨✨✨推荐度:✨✨✨✨✨
行入去楼梯两侧展示不同款式熊仔
我同朋友order左Set C 嘅餐
羊奶芝士蕃茄辣肉肠沙律$118
食沙律蔬菜新鲜最紧要新鲜👍🏻😋
日式铁板烧牛脷$98
铁板上够锅气,热辣辣放入口好味
烧西班牙乳猪(1/4只)
皮脆肉嫩,多汁又juicy🫶🏻
西班牙海鲜饭(二人份)$208
鲜虾青口大大只,饭有口感一流❤️
*甜品
拿破仑(芒果或者士多啤梨)$98
杨枝甘露 $98
甜品设计花心思,打卡拍片一流☺️
Soda&Tea
香茅薄荷柠檬梳打$58
香橙茉莉冰茶$58
✨饮品唔太甜,好解渴啱晒我
环境:✨✨✨✨✨
美味度:✨✨✨✨✨