2022-10-12 312 浏览
我终于嚟左AK的拉面店帮衬喇 开心👏🏽🤩收工之后嚟 等一阵就🈶️位𝚕𝚞𝚞𝚞😍店舖以𝙰𝙺的7只喵喵和𝚔𝚢𝚞𝚋𝚒做摆设 大家记🉐️打卡喇~~~🖤我点了葡式蚬贝拉面🍜汤底好𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑好清甜啊 好创新的配搭👍🏽👍🏽以葡萄牙清酒入馔🍶配上柠檬粒🍋红葱🔴🧅蚬🈶️六粒 都几鲜甜下 欢啊😍😍真系要饮几啖先开始食 拉面好弹牙🦷好食喔🤤😋份量都多 我都真系食唔哂🙈另外点了溏心蛋 好入味啊~食拉面必点的吧👍🏽👍🏽🥚🤪另一碗系赤云拉面🍜系由豚骨同埋鲜虾汤熬成的 仲🈶️几粒云吞 都几大粒的喔 汤底非常浓郁 仲🈶️好多樱花虾小食点了明太子酱天妇罗无骨鸡翼 卖相都几靓 炸🉐️好脆喔 仲🈶️沙律酱系面 整体都唔错😀饮品点了黑豆茶 是采用由日本黑豆的 同埋8种材料而成 而且又无咖啡因 重点系零卡路里 好饮啊又可清下个口🤩😋
葡式蚬贝拉面
赤云拉面