2009-05-11 4 浏览
呢期潮兴burger! 有咩理由唔食shake em buns呀! 我地特登去左中环店!店仔唔太大, 有大约10 个位度, 落单全程顺利!二人叫左:Guitar shop specialFrying nemoFreedom friesSpicy onion ring汽水+ice teaGuitar shop special厚牛肉加上蘑菇汁and其他垃杂野, 好厚好多肉汁、好牛而无牛膻味! 一路食要一路吸, 好彩唔系太厚, 一口勉强咬到。值得一提, 蕃茄好juicy, 好夹牛肉Frying Nemo高级版鱼柳包, tartar酱好好食, 完全唔系mayonaise味, 而且都几大! 怕腥的大人都话鱼柳唔腥, 啊菜生话斋:食鱼有鱼味Freedom friesFrench fries就French fries啦, 学哂乔治布殊改名…又整得几好名wor衰鬼。即炸粗薯条, 好脆。无落盐, 要就自己加。点tabasco食一流。Spicy onion ring即炸袋装洋葱圈, 外面炸浆有一点点辣, 入面洋葱重保持住葱甜味, 对比好大。但, 炸浆有d硬, ruby Tuesday好食d汽水+ice t
店仔唔太大, 有大约10 个位度, 落单全程顺利!

二人叫左:
Guitar shop special
Frying nemo
Freedom fries
Spicy onion ring
汽水+ice tea

Guitar shop special
一路食要一路吸, 好彩唔系太厚, 一口勉强咬到。
值得一提, 蕃茄好juicy, 好夹牛肉

Frying Nemo
怕腥的大人都话鱼柳唔腥, 啊菜生话斋:食鱼有鱼味

Freedom fries

Spicy onion ring
但, 炸浆有d硬, ruby Tuesday好食d

汽水+ice tea
唔系自家制, 无意见

基本上系好好食, 但系抵唔抵就见仁见智。
Burgeroom有set menu, 总体上会抵食过shake’em buns。
我都系prefer Burgeroom多d
2009-05-10