初初嘅第一印象,行过经过见到,以为佢系都系打卡Cafe,后来都决定试下,原来系实力派Cafe﹗因为食咗三个Main 连甜品都几好食😍提起GRIND SIZE 你未必知旺角有呢间cafe,但如果讲起有间白色Cafe门口有个霓虹灯穷字𠮶间⋯⋯知了!平时经过几次都未有机会试,今次试咗惊喜度十分高😎🤘🏻蟹膏三文鱼子•带子·明太子手工意粉呢个可以话正常水准,惊喜程度冇后面𠮶两个咁劲,首先蟹膏嘅部份都俾得几多嘅,份量合理,而明太子酱汁嘅部份做得几好,系每一个手工意粉都平均沾到,基本上唔使特别捞匀就已经分布得好好,带子就正常!澳洲牛面颊 煎肠粉💛编辑推介!上面堆放咗好多火箭菜,牛面颊摆放得好整齐一行,最底嘅煎肠粉一睇煎到金黄色令人都几期待😚食落真系劲香脆又烟韧 我最钟意佢哋个沙嗲汁汁劲好食😭同埋估唔到个牛大大旧但可以滑到咁!捞埋个汁汁食劲开胃劲正麻辣意粉 本地鲜蚬食埋麻辣蚬肉意粉,发觉呢度主食嘅质素真系平均都很可以!特别每样调味都好到位,麻辣味都几出㗎 0食辣嘅人未必啱,但平时食小辣嘅我食得好过瘾🤤🤤仲有佢哋嘅蚬除咗大只,更重要系本地!系本地鲜蚬呀!唔怪得只只都多汁又鲜甜,酒味都几出!好啱口味不是饮

蟹膏三文鱼子•带子·明太子手工意粉

澳洲牛面颊 煎肠粉💛编辑推介!

不是饮品•冻柠茶
好特别嘅甜品名😂食落好似系焙茶心太软!唔会太甜,茶味香浓好食!隔离仲有个带有青柠味酸酸甜甜嘅刨冰,唔会太甜又好过瘾﹗

香橙蜜柑梳打
果味够浓,唔会太甜!