2023-08-20 334 浏览
平时burger就食得多,但要再食得刁钻少少我就试左呢间全港第一间拥有自家牧场汉堡包店!—佢地嘅汉堡采用100%全天然优质安格斯牛肉汉堡,牛肉汉堡全部由澳洲自家饲养牧场直送!!N+ classics 经典焙根汉堡Classic beef burger! 牛肉汉堡扒牛味浓郁juicy另外再加上烟肉后带阵烟熏香加上新鲜蕃茄同生菜好满足汉堡包松软得黎又带阵牛油香N+Limited 鲜菠萝汉堡 (N+ Limited FRESH PINA BURGER)期间限定又充满夏日感嘅burger自己都系一个几钟意菠萝嘅人总觉得任何有菠萝做配料嘅食物都正见到r呢个限定burger即刻比佢吸引牛肉汉堡上配搭半溶芝士。生菜。蕃茄新鲜菠萝粒好鲜甜!同时又带微微菠萝酸香酸酸甜甜嘅菠萝汁平衡返牛肉汉堡嘅肉腻感整个burger都唔会好腻又fresh! 薯角&薯条薯角同薯条都系即叫即炸每款都可以配一款酱汁今次就分别拣左黑椒汁同BBQ酱粗薯条同薯角好脆又唔油薯味好香Mango Lemonade 芒果味好香清爽得黎又唔甜充满热带风味

N+ classics 经典焙根汉堡
Classic beef burger!
牛肉汉堡扒牛味浓郁juicy

期间限定又充满夏日感嘅burger
自己都系一个几钟意菠萝嘅人
总觉得任何有菠萝做配料嘅食物都正
见到r呢个限定burger即刻比佢吸引
牛肉汉堡上配搭半溶芝士。生菜。蕃茄
新鲜菠萝粒好鲜甜!同时又带微微菠萝酸香
酸酸甜甜嘅菠萝汁平衡返牛肉汉堡嘅肉腻感
整个burger都唔会好腻又fresh!
N+Limited 鲜菠萝单层汉堡包

清爽得黎又唔甜
充满热带风味

午餐
  • N+ Classics with Bacon
  • N+Limited Fresh  Pina  burger