2024-02-06
澳洲软雪糕品牌Cone S经过登龙街,有个小妹妹大叫「哗好靓呀,妈咪我想食软雪糕。」其实我不嬲都好少比软雪糕个女女,一嚟怕有菌,二嚟怕雪糕唔够冻好快溶晒食到污糟邋遢。等我入去了解一下,店员向我介绍 佢地呢间雪糕店,为左确保雪糕嘅品质,会使用义大利顶级雪糕机,欧洲奶源以及义大利订制雪糕粉为原材料。原来雪糕还可以外加棉花糖云,爆炸糖, 烧pocky棉花糖及爆谷等toppings。今次比阿女试「海盐+特浓完熟士多啤梨味」先,佢食过又接受到下次先挑战加toppings。果然呢个软雪糕好得阿囡欢心!影左两张相已经问食得味??连爸爸想食多两啖,都即刻要抢返😂😂下次真系可以挑战加toppings🤣🤣🤣#softserve #icecream #causewaybay #软雪糕 #雪糕 #铜锣湾 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodies #hkfoodguide #hkfoodlovers #香港美食 #香港好去处 #香港旅行 #香港小店 #雪糕关注组 #雪糕控
经过登龙街,有个小妹妹大叫「哗好靓呀,妈咪我想食软雪糕。」
果然呢个软雪糕好得阿囡欢心!
影左两张相已经问食得味??
连爸爸想食多两啖,都即刻要抢返😂😂
下次真系可以挑战加toppings🤣🤣🤣