2020-11-29
一碗面嘅时间,听足几个是非,当住客人面嘲笑其他客人,你就知道e班老嘢唔系态度差咁简单,系人品问题。推荐人地食净腩,一睇个价钱即刻走,e句嘢个收银阿姐讲咗三次,前前后后嘅意思系话人食唔起唔识食,有个阿叔话而家大把地方有得食,佢就再讲埋大埔油麻地边间边间,难食到咩咁😒总之九记系牛腩嘅唯一标准,只有佢好食,无所谓口味嘅嘢,唔啱你就系你唔识食嘅果种骄傲,well 好嘅,人生有碗牛腩俾你骄傲下。熟客咪好态度啰,见我生面口又后生,个光头侍应企系台边全程望住我食!见我落醋,阴阳怪气话果枝醋黎㗎...鬼唔知系醋咩,我都唔想咖哩面落醋,你啲碱水味重到咖哩都冚唔住嗱晒鼻,逼我落醋,仲以为揾到位寸人。食物上公平讲佢,咖哩牛腩好似地拖咁烂溶溶,面碱水味太浓,提一下,今日湿度60几干燥晴天,无必要落重碱水。朋友碗清汤腩,佢好欣赏个汤,不停话好饮,牛腩淋得黎都成型无溶溶烂烂,不过面佢唔钟意,可惜无河粉。口味嘅嘢百人百味,对我来说,屋企长辈整嘅清汤腩都好好味,无嘢吸引我再去,除咗去观察班停留系80年代大富豪夜总会思维嘅伙计。