2023-07-23 163 浏览
𝐵𝓊𝓇𝑔𝑒𝓇 𝒮𝒽𝑜𝓅 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝑒𝓊𝓃𝑔 𝒦𝓌𝒶𝓃 𝒪地点优越 , 系正𝘱𝘰𝘱𝘤𝘰𝘳𝘯 戏院隔离,好适合睇院戏肚饿嚟食返餐😋▫️𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗰 🍔 𝘢𝘬𝘢双层芝士安格斯牛肉汉堡 & 酸青瓜🥒一打开就个包装就见到丰富嘅牛肉同汉堡,一啖咬落去真系好满足👍🏻虽然牛肉望落有啲干身不过咬落去依然有好多肉汁流出嚟😍加埋配料青瓜生菜,食完都唔会觉得腻▫️𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 𝗠𝗲𝘅𝗶𝗰𝗮𝗻𝗮 𝘢𝘬𝘢牛油果酱鸡扒汉堡好惹味既配搭 , 牛油果再为中和恰到好处!连我最唔中意既蕃茄边同生菜都食晒 。 不过卖相未到好靓 😅▫️黑松露薯条薯条toppings可以拣黑松露或者三重芝士🧀️,拣左前者。先讲薯条🍟 脆但未到硬同扁,厚身薯条所以咬落又有口感又唔会好重薯蓉味😍系少见唔洗落酱都好食既 😆黑松露酱 俾左超级多食极都唔洗怕冇酱点 🤭𝘣𝘶𝘳𝘨𝘦𝘳 加𝘮𝘪𝘭𝘬𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦 会有𝘥𝘪𝘴𝘤𝘰𝘶𝘯𝘵 。今次嗌左▫️𝗕𝗮𝗻𝗮𝗻𝗮 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲奶昔嘅口感好软同滑。朱古力同香蕉嘅配合好好,两者嘅味都好平衡,唔会朱古力或者香蕉其中一边太浓而抢𝘧𝘰 。▫️𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗢𝗿𝗲𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲超好饮 , 真系好𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺
𝐵𝓊𝓇𝑔𝑒𝓇 𝒮𝒽𝑜𝓅 𝒾𝓃 𝒯𝓈𝑒𝓊𝓃𝑔 𝒦𝓌𝒶𝓃 𝒪

不过卖相未到好靓 😅

▫️黑松露薯条

黑松露酱 俾左超级多食极都唔洗怕冇酱点 🤭

▫️𝗕𝗮𝗻𝗮𝗻𝗮 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲

▫️𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗢𝗿𝗲𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲
超好饮 , 真系好𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 𝘮𝘪𝘭𝘬𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦 , 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳 大既𝘤𝘰𝘰𝘬𝘪𝘦 但饮落唔会觉得太甜 🥰

𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜
📍将军澳唐贤街9号𝘗𝘰𝘱𝘊𝘰𝘳𝘯 1 1楼𝘍24-26号舖