2024-07-30 239 浏览
DIGREEN 📍旺角花园街7号地下7C及7D号舖澳门过江龙雪糕!之前去过朗豪坊嘅Pop up,点知原来剩系得牛奶味,要去返花园街先至可以试到其他味🙌🏻 🍦⭐️芫荽味雪糕 $45其实佢真系几重芫荽味同埋软滑,不过佢面头啲芫荽粉有啲难入口🙊 个人觉得芫荽雪糕真系试一次就算🙏🏻 除非你系超级无敌芫荽fans😂 ⭐️维他柠檬茶雪糕 $45咁我就梗系要试香港人由细饮到大嘅柠檬茶味!🍋佢有柠檬皮嘅涩味,唔会太甜,比起芫荽同牛奶雪糕嘅口感,觉得佢更加似沙冰。⭐️北海道函馆3.7鲜奶雪糕 $45 🥛 佢声称系主打天然健康无添加,系唔系我就真系唔知,但系我最推荐系鲜奶雪糕。佢应该系大众最容易接受到嘅口味,奶味都好重!#fookdie试伏 #fookdie旺角 #鲨鱼猫#雪糕关注组 #芫荽雪糕 #hongkong #hkig #foodie #hkfoodie #foodinstagram #香港美食 #九龙美食 #旺角美食
DIGREEN
📍旺角花园街7号地下7C及7D号舖