2022-07-12
梁庆记(20/5) 星期五 中午12点左右特式:呢间面店最出名既竟然唔系面,反而系猪扒包,但因为系lunch,惊食猪扒包唔饱,所以都系食面。食物:温泉蛋安格斯牛虾子捞面 - 先讲讲size,我叫左M size但都好够一个成年人食,牛肉就唔觉得系安格斯,只系比普通肥牛好食d,虾子面底系用粗面嚟做捞面,好食,又入味,温泉蛋就正正常常,无特别。配料 - 加钱加左墨鱼饼,唔觉好食,本身自己好钟意食墨鱼饼,但佢就做到无乜特别。饮品 - 今次无叫野饮。环境:餐厅环境正常,但就唔算好坐,有点窄同热。服务:服务态度正常,无话特别好或者特别差。价钱:大约50蚊左右一碗面。总结:每次经过佢门口都闻到好香嘅牛肉味,其实佢就反而有啲似车仔面feel,只系转左做虾子捞面底,d𩠌就唔系出色,亦都唔吸引,但佢个捞面就做得唔错,下次期望试吓佢个猪扒包。
(20/5) 星期五 中午12点左右
食物:
饮品 - 今次无叫野饮。
环境:餐厅环境正常,但就唔算好坐,有点窄同热。
服务:服务态度正常,无话特别好或者特别差。
价钱:大约50蚊左右一碗面。