餐厅: 稻香 (皇室堡)
资讯:

2021-04-25 1168 浏览
香港澳龙大平卖、自己入货都要成两百蚊一只啦,依家有人帮你煑埋、周末价都系两百,平日仲平$168咋,你都咪话唔抵食啰😝澳洲龙虾啖啖肉又弹牙,真系点整都咁好食🦞😋鲍鱼无花果炖汤$28/盅,味道清甜几好味!晚市优惠仲有一蚊乳鸽、虽然周末卖$18但系点计都系咁平!成只食有少少冇仪态、不过感觉都几爽!新鲜炸起热辣辣、好够味毋须点酱已经好够味👍🏻👍🏻晚市时段优惠仲有大把选择,孖宝$188向十几个𩠌任拣两款、我哋点咗蒜蓉粉丝蒸扇贝+椒盬濑尿虾!扇贝都唔算细只、胜在够味唔过熟!不过尿虾就太细只、应该点椒盐鲜鱿或者豉油皇海中虾应该好食好多!留返下次再试!而家酒楼生意真系好难做、希望大家尽快有啖好食啦🥲
鲍鱼无花果炖汤$28/盅,味道清甜几好味!

而家酒楼生意真系好难做、希望大家尽快有啖好食啦🥲
上汤澳洲龙虾
王子乳鸽