2020-11-04
友人介绍呢间, 期望好高, 好彩同期望达标, 好似自己去左泰国食饭咁呀!正!!!呢个生虾劲好食, 主要系因为好肥美, 又好新鲜, 同埋个虾头炸得好脆, 好香, 好好食! 有个汁跟埋, 不过新鲜肥美就吾洗点汁啦~~~ 呢个木瓜沙律够辣, 够酸够甜, 口味好岩我! 中意!!!!!呢个烧鸡不得了呀!! 好好食! 超超超超超超超超级滑! 味道都系我中意既香草, 正! 我都好想知点整到甘入味又咁滑!!!!呢个卢鱼, 可以拣汤底, 食得辣一定系冬阴公汤底 (中/大辣), 因为个冬阴公汤真心正! 好香东南亚既香草同椰浆, 饮到哗左一声~!!! 卢鱼好大条, 份量足, 都够滑, 好好食! PAD THAI (炒金边粉) 返而真系麻麻地... 唔够红 (=酱落唔够) HAHA, 食左两啖咋 下次唔会叫。埋单$600唔洗, 三个人食到好饱好饱! 好好食, 所以我觉得好抵呀!! 上菜都快, 而且都好多人光顾, 晚上唯一问题系早收门 (9:30 PM要埋单), 如果收工晏左少少都食得几赶。已经想介绍比其他朋友, 特别系中意正宗泰国野既朋友!!!!!!!