2022-10-23
除左门口既日系logo吸引之外,我对于店内风格亦甚为欣赏:怀旧既玄关布置,传统繁体字挂钟,仲有欧式挂画。醉烤三皇鸡香喷喷热辣辣,多汁juicy入味,浑身嫩滑,都唔足以好好咁形容佢! 我系从来都未试过一只鸡系全身连鸡胸肉都可以咁嫩滑!!!实在令人大为赞叹,好惊喜,一食就唔停口,直到食完只鸡之前都唔会掂其他野食住🤣🤣😂😂 一定系我食过最好食最嫩滑既鸡! I will be back !两个人要点多个主食先够,蟹皇蟹肉意大利面,pasta个汁有著浓郁既蟹味~Croffle 柠檬蛋白霜Croffle 卖相精致,充满高级感,且味道清新可人。因为蛋白霜做得非常幼滑,轻盈零负担,加上微酸嘅柠檬味,烘得刚好既脆脆croffle. 每一方面都出色,同样已列入我既encore之选~食饱饱饮番杯Teapigs 既super fruit热茶帮助消化;友人点左菠萝乳酪沙冰,一饮就感觉到系真既菠萝味黎,加上乳酪微酸好好饮又有益,连沙冰都咁高质👍
醉烤三皇鸡
Croffle 柠檬蛋白霜