📍浓到CLS花生酱沙冰‼️• 啖啖都劲满足🥜-- Chief’s Blend🤤•===========================第二次嚟cheif’s blend,上次嚟试过佢哋嘅风干肉干小食,今次就嚟试咗呢杯应该系我so far饮过最浓厚嘅花生酱沙冰‼️😋------------------------------⭐️Peanut Butter Blast $65 呢杯沙冰嘅材料有花生酱、香蕉、希腊乳酪、椰子水😛smoothie超杰身,要颇用力吸上嚟😂😂花生酱味好浓郁,同埋因为加咗greek yogurt,所以后劲系会有少少酸酸哋,感觉几特别👍🏻🥰虽然$65一杯都颇贵,但系饮一杯已经可以顶一餐,好满足😋花生酱控必试‼️🤩------------------------------卖相:3.8/5味道:4.6/5性价比:3.5/5回头度:3.5/5------------------------------店舖资料名称:Chief’s Blend地址:湾仔巴路士街17-21号乐景大楼地下4号舖前往方法:湾仔站A3

===========================
⭐️Peanut Butter Blast $65