2022-06-26 378 浏览
系试业期间即试鲷白汤😎衬无乜人麻!要记住先系门口俾钱落单,之后先会有人带你入去。每个人都会有派湿毛巾同围围裙,啱晒我依啲食到弹污糟衫嘅人🙈.拉面🍜选择得三款,小食选择都唔多,而我拣左:.🍜鲷白汤 $138 (5/5)爱鱼🐟人士必食!好香浓嘅鱼汤😳😳加左多好贝类煮8个钟而成,无得输!拉面硬到适中,里面有鱼肉、贝类、日式叉烧,份量好够👍🏻啖啖海鲜同鱼味😝好正!店员建议食到一半,可以加入碗边柚子酱,同可以要求加汤,咁都无咁腻,好清新🤪欣赏日本🇯🇵菜嘅仔细.🍜鲷沾面 $148(4/5)沾面大家都唔陌生,但佢一上枱同干冰搞到佢出晒烟,全场都望住🙈🙈🙈个汤比起鲷白汤会再咸啲浓啲,亦加左啲鸡白汤入去,个人觉得唔适合单饮😂个面系粗加曲个只,弹牙同硬身啲,方面挂汤🍜🍜🍜里面都有日式叉烧同鱼🐟🐟个人中意鲷白汤多啲,因为沾面个汤层次感少啲同咸🙈.🥚樱木烟熏糖芯蛋 $15 (3/5)糖芯蛋有少少🤏烟熏味,个人唔觉得有咩特别🙈所以无乜惊喜.日式炸鸡🍗$48(4/5)好好食!皮脆肉汁多,又唔太咸,值得一试!当然价钱唔平啦🙈

拉面🍜选择得三款,小食选择都唔多,而我拣左:
🍜鲷白汤 $138 (5/5)

🍜鲷沾面 $148(4/5)

🥚樱木烟熏糖芯蛋 $15 (3/5)
糖芯蛋有少少🤏烟熏味,个人唔觉得有咩特别🙈所以无乜惊喜

日式炸鸡🍗$48(4/5)
好好食!皮脆肉汁多,又唔太咸,值得一试!当然价钱唔平啦🙈

• 鲷白汤
  • 日式炸鸡