2018-08-21 256 浏览
完全系为左榴梿而嚟,完全可以满足咗榴梿fans既胃口,未入到去已经闻到浓浓榴梿香味,正!😍听讲餐厅有时候会举行榴梿放题,任食唔同类型种类嘅榴梿,我就未试过啦,今次系普通放假日子呢咁,去到嘅时候大概2点可能时间仲早,未算太多人,现场应该有20张枱左右,后尾陆续多人坐满场。买咗猫山王跌落奶同埋榴梿珍珠奶茶,劲香榴梿味,尤其是猫山王跌落奶,个名得意之余重点系佢真系劲多榴梿喺个面头,饮落去啖啖榴梿肉超好味,好夹!😋仲要可以一次过食均唔同浓味既榴梿,唔系档梿专家既我都唔太识分边款打边款,好彩有哂label,职员又教我地由浅食到浓味,最好味当然系猫山王😍😍😍😋题外话食哂盒档梿加食埋杯野食其实有少少流,仲要我地其实两个人share,但档梿迷值得一试,好好味👍👍贴心到仲有准备埋透明手套同湿纸巾~

贴心到仲有准备埋透明手套同湿纸巾~

2018-08-11
下午茶