Reservaiberica_tapas_bar_cafe西班牙的味道🧡10月生日的天枰友约埋friend来到吃bday lunch😆都想赞自己冇拣错 因为真系几好食 叫左2个set lunch (2 tapas + main course + drinks)#西班牙薯仔蛋饼 🥚个蛋饼好似蛋糕形咁 有粒粒薯仔好有口感,仲有个边脆脆地😋#西班牙冻汤🍲个冻汤有啲酸,味道唔识形容..就是我唔太钟意🤣#炒西班牙辣肉肠第一碟上既小食,都有成6-7块架🤤🍖唔算好辣配上多士食so good!#白毛猪火腿多士🐖白毛猪配上已经搽好左既蕃茄多士 好match~#大虾意粉配香草蕃茄酱得一只大虾有点失望,但个意粉好好味软硬度岩岩好,同朋友抢住食😂#香煎红鲷鱼略嫌有点干有点㶶,但鱼加上椒类同洋葱好惹味又系满满既蕃茄 😆食左咁多样,有冇留意样样都有蕃茄😂其实本身我对蕃茄麻麻地,不过新鲜蕃茄切碎同白毛猪一齐食好鬼清新@@虽然地方不大,但坐得舒服😌可以值得再来!喂喂 个咖啡都好饮(我叫左杯 #cappuccino )🙃 食生日饭唔一定要食晚饭 又靓又好食既Lunch reservaiberica都系好好既选择👍🏼
Reservaiberica_tapas_bar_cafe
西班牙的味道🧡
都想赞自己冇拣错 因为真系几好食
#西班牙薯仔蛋饼 🥚个蛋饼好似蛋糕形咁 有粒粒薯仔
好有口感,仲有个边脆脆地😋
#西班牙冻汤
🍲个冻汤有啲酸,味道唔识形容..就是我唔太钟意🤣
#炒西班牙辣肉肠
第一碟上既小食,都有成6-7块架🤤
🍖唔算好辣配上多士食so good!
#白毛猪火腿多士
🐖白毛猪配上已经搽好左既蕃茄多士 好match~
#大虾意粉配香草蕃茄酱
得一只大虾有点失望,但个意粉好好味
软硬度岩岩好,同朋友抢住食😂
#香煎红鲷鱼
略嫌有点干有点㶶,但鱼加上椒类同洋葱
好惹味又系满满既蕃茄 😆

食左咁多样,有冇留意样样都有蕃茄😂
虽然地方不大,但坐得舒服😌可以值得再来!
喂喂 个咖啡都好饮(我叫左杯 #cappuccino )🙃
食生日饭唔一定要食晚饭