2022-01-01 656 浏览
📍 Habitu Table #MFJ尖沙咀 #MFJ西餐 #MFJ意大利菜 人均消费: HKD135好多年无食过 #Habitu !! Lunch set menu 选择唔算好多,我哋就点咗个Pizza同猫耳朵!⭐️蒜香虾薄饼🍕$128其实薄Pizza都好味,贪佢够脆!色水好靓🥰 饼底又脆又香口,Pizza 好多蕃茄酱同蕃茄蓉几香,虾爽口,整体口感几好⭐️西兰花鳀鱼猫耳朵意粉🍝$98一上枱,阵味咁中式嘅😂😂 原来系西式咸鱼,我觉得好香口好惹味㖞!猫耳朵又有口感,虽然食西式有中式味道的确有啲怪,唔系个个都钟意,但我自己就几Buy! 服务几好,间唔中食下都几唔错!#pizza #orecchiette #pasta #mfoodjournal #instagfood #foodstagram #foodie #hkfoodie #fooddiary #foodblog #hkfoodblog #tastyfood #foodphotography #相机食先 #食好西 #吃货 #香港美食指南 #香港美食 #尖沙咀美食

📍 Habitu Table

#MFJ尖沙咀 #MFJ西餐 #MFJ意大利菜

人均消费: HKD135

⭐️蒜香虾薄饼🍕$128
蒜香虾薄饼

⭐️西兰花鳀鱼猫耳朵意粉🍝$98
西兰花鳀鱼猫耳朵意粉

Apple  Vinegar

服务几好,间唔中食下都几唔错!

#pizza #orecchiette #pasta

2021-12-28