2021-06-10
行街行到攰攰地,突然之间好想食喇沙,经过呢一间亚金南洋餐室,见到晚餐非常之抵食😍于是就入去试试,环境非常之干净,相信都系新装修冇耐,餐牌菜式亦都好多选择☺️整体来讲都唔错㗎!..▫️ 【 招牌喇沙渗渗】$66⭐️强烈推荐⭐️招牌喇沙,我拣咗渗渗!即系油面加米粉两沟,识落非常之有层次,而且值得一赞嘅系佢个汤底真系好浓郁,闻落好大浸虾香味,饮落汤底亦都好重椰香味道,好滑漏!配料方面有虾、鱿鱼、蟹柳棒、豆卜等🥰性价比高~..▫️ 【 招牌无骨海南鸡油饭】$ 66呢一款无骨海南鸡饭,最欣赏嘅系佢油饭,非常之香喷喷,而且食落去一啲都唔感觉肥腻,而佢惊无骨海南鸡,鸡肉质都都好滑嫩,有惊喜!..▫️ 【玻璃鱿鱼】加配价$32⭐️强烈推荐⭐️虽然份量就唔多,不过个酱汁非常之好食,再配落爽口嘅通菜,仲有玻璃鱿鱼,真系好想再encore啊☺️..▫️ 【马来炸春卷】加配价$18呢一款炸春卷系素春卷嚟嘅,入边有椰菜丝、萝卜丝,食落都几爽口!味道唔错,呢个价钱真系无可挑剔啦~..▫️ 【星加坡摩摩渣渣、黑白配】$35及$30⭐️强烈推荐⭐️比较推介嘅系星加坡嘅摩摩渣渣,材料都好丰富,有芋圆、红豆、凉粉,都只系$35咋!味道都唔错,非常
▫️ 【 招牌喇沙渗渗】$66
▫️ 【 招牌无骨海南鸡油饭】$ 66
▫️ 【玻璃鱿鱼】加配价$32
▫️ 【马来炸春卷】加配价$18
▫️ 【星加坡摩摩渣渣、黑白配】$35及$30
⭐️强烈推荐⭐️比较推介嘅系星加坡嘅摩摩渣渣,材料都好丰富,有芋圆、红豆、凉粉,都只系$35咋!味道都唔错,非常之抵食~
▫️ 【椰香冰沙、冻柠檬薏米水】加配价 $16及$3
⭐️强烈推荐⭐️个人来讲比较推介冻柠檬薏米水,非常之养生同埋健康,而且唔会好甜,而且薏米都非常之足料,令到薏米水都好重身,唔会水流流咁!而且只系加$3就可以到加配😍真系抵到