2019-12-29
今次既日式拉面真系冇得输!! 👍🏻汤底浓郁,饮完又冇味精,推介❤餐牌上既拉面汤底有豚骨汤、鸡白汤、鱼介汤,我地叫左一个较浓郁既汤底- 豚骨拉面 ($83)🍜,再加配木耳($10)、溏心蛋($14),好丰富🤩 第一啖饮系觉得好浓郁、加埋幼面一齐食,好夹,食完之后觉得劲饱🤣🤣如果唔中意太浓郁,但又想试下豚骨汤,建议食鸡白汤豚骨拉面 ($88)🍜,有1/3系豚骨汤、2/3系鸡汤,鸡汤不会太浓郁,但相反个鸡味好出,好似平时饮果D鸡汤咁,好鲜甜,粗面都好好味,再加配豚肉叉烧4片($20),因为煎过更香口,比拉面既豚肉更好食😂小食就叫左山葵蛋黄饺子 四只($38)见呢个系推介就试下,最中意系个山葵蛋黄酱,同个饺子好夹~同埋上碟时好热,即叫即做👍🏻最后加埋两杯果汁,结束左丰富又好味既一晚😋
小食就叫左山葵蛋黄饺子 四只($38)
最后加埋两杯果汁,结束左丰富又好味既一晚😋