趁住Airside呢个商场新开我都赶著黎打卡✈️ 呢间Cafe位于商场顶楼位置好空旷☀️自然晒入嚟嘅阳光同埋木系既装潢🪵真系好有韩国Cafe既打卡Feel📷加上以柑橘为主题嘅装饰真系好似去到济州咁🇰🇷 假日黎放松下好似去左个轻旅行咁🧳⭐️ 轻悠时光 Terrace in Picnic Time 🧺呢个套餐造型好可爱😍感觉好似系韩国枫叶下面野餐咁🍁有忌廉奶油同埋脆脆牛油红豆两块饼干🍪花瓣般嘅造型带着绵密既口感🌸 黄豆麻糬串同埋紫薯米糕既口感就好烟韧🍠 用上紫薯做材料感觉好养生💜 最后配上海苔Financier🧁 法式蛋糕配上韩式材料好有Fusion感🇫🇷⭐️ 清甜柑橘窝夫 🧇窝夫本身已经够晒松软值得一赞😋 配上轻盈既奶油唔会太腻🤍 加上柑橘点缀真系口感好Fresh🧡 另外糖渍过既柑橘肉又增加了层次🥰⭐️ 提拉米苏 🍰Ladyfinger包满了幼滑既奶油同埋香浓嘅咖啡味☕️比起传统嘅意式Tiramisu多左一份新鲜感🎨⭐️ 烧酱油黑毛猪白切肉紫苏饭 🥓黑毛猪带陆郁嘅酱油香😛 肥瘦相间既白切肉唔会太油腻😚 配上紫苏饭好惹味🔥⭐️ 济州柑橘乳酪 🍊⭐️ 红豆抹茶牛乳冰 🍵柑橘乳酪上面有原个柑橘系必点之选🥳 饮
清甜柑橘窝夫
1905 浏览
⭐️ 烧酱油黑毛猪白切肉紫苏饭 🥓
⭐️ 济州柑橘乳酪 🍊
⭐️ 红豆抹茶牛乳冰 🍵
柑橘乳酪上面有原个柑橘系必点之选🥳 饮落去酸酸甜甜柑橘味好清新满满夏日感🏖️ 抹茶牛乳就被连锁咖啡店更加浓厚💚加上红豆既甜度系最佳配搭🫘
清甜柑橘窝夫
提拉米苏