食饱饭就紧系要满足埋另一个胃仔嫁啦🙈 见到E间王子神谷嘅梳乎厘pancake好似好吸引咁, 就忍唔住买左个70%mix朱古力瀑布梳乎厘pancake嚟试下!😋 因为系即叫即整, 所以大约需时15分钟⌚, 由店员唧pancake mix落个pan, 到反起个pancake🥞, 到最后倒朱古力浆🍫, 放埋士多啤梨🍓同装饰, 已经睇到我好心急好想快d试🤤一拎上手已经觉得好正😝 微冷嘅朱古力浆怖满哂成个纸盘😳, 质感蓬松嘅梳乎厘🥞浪下浪下十分诱惑😍 朱古力浆🍫唔会太甜, 少少苦苦地令整体唔会太腻, 半熟嘅pancake又厚又松软, 口感轻柔绵密, 湿润度适中, 空气感十足, 加埋朱古力碎同奶油, 多左一份层次感同邪恶感😈 好好味!😋👍🏻

2019-11-04
  • 70%Mix朱古力瀑布梳乎厘班戟