因为朋友gathering,第一次嚟呢度食~我地食晚市,大约8:30pm差不多每枱都坐满人,气氛好热闹,环境都好干净😙 空间狭窄少少,可能因为张张枱都大,出入就要借下位咁😌要再次多谢朋友又揾到正餐厅,佢个濑尿虾炒肠粉&年糕雪糕系我最中意🥹🥹真系好好食!!猪膶炒蚬 ⭐️⭐️⭐️⭐️本身唔太食内脏,食落个猪膶好有油香味,重点系蚬肉!!好新鲜清甜,我食左十几只都有😂 料真系落得好足,老细一啲都唔吝啬,蚬肉份量好够,食得好过瘾😙濑尿虾炒肠粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推荐!!!I am 濑尿虾爱好者,超中意呢个,又香又辣,连白色果啲大葱都炒得好好食!!雪糕年糕 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推荐!!!!呢个年糕&雪糕combination 都比老细谂到,好佩服,真系好好味😍😍😍年糕系现场有staff 用pan 开大火烧,再落雪糕,口感一流,好正🥹仲有个酸菜鱼都好好食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔记得影相😂 佢唔似出面落化学料调味,佢就咁用原材料(蕃茄、酸菜、鱼肉)煮,食落好香好舒服,我中意呢个健康版酸菜鱼多过坊间酸菜鱼😆😆😆
因为朋友gathering,第一次嚟呢度食~

猪膶炒蚬 ⭐️⭐️⭐️⭐️
猪肉炒蚬