2021-11-05
揾野食,行咗几条行仔,心大心细,终于停低是呢间菲律宾场。两个人又唔系食得好多嘢,所以就叫一个沙律,一个前菜,一个主菜再试吓佢啲甜品。青木瓜沙律配吞拿鱼,上面嘅芝麻令到个吞拿鱼好香口,下面嘅木瓜同埋红萝卜丝唔算太酸,够晒开胃。试佢嘅春卷,有四条,入面系猪肉馅。春卷炸得够香口但系一啲都唔油腻。减肥餐话食椰菜花当饭,今次终于亲身试过啦。口感非常之好,爽口得来硬硬地,似硬身嘅饭,配上炸猪皮,猪脊肉,芦笋。食𠮶阵时觉得苏苏地,后尾睇返个餐牌先见到系鸡肝酱(如果唔钟意食内脏,都几重口味)搞到辣椒𠮶下仲好刺激添香芋雪糕三文治唔算甜,食完饭后食一半好满足!再试埋佢个香芋咖啡,剩系得冻饮!上枱果下就好似有个火山咁样,突然间个火山就会升左上面,影相都影唔切!餐具都好精美。成间餐厅大约只系可以坐到十五/六个人左右。由于我哋成两点先食,所以冇乜人。有兴趣试吓特色菜的话呢间可以一试。不过佢地系无套餐𠺢!
香芋雪糕三文治唔算甜,食完饭后食一半好满足!
不过佢地系无套餐𠺢!