聪.C Dessert喺湾仔一间好出名嘅甜品店🏡🏡成日都见到超多人排队👩🏻‍🤝‍👨🏼👩🏻‍🤝‍👨🏼等紧佢哋嘅招牌甜品🍧🍧呢度嘅环境舒服☘️装修得好有心思🌠🌠一坐低就觉得好放松💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️首先,佢哋嘅热椰汁炖双皮奶真系一绝🍮🍮椰香味浓郁得嚟又唔会太腻👍🏻👍🏻👍🏻双皮奶滑溜溜嘅口感,每一啖都系享受🩵🩵🩵食落去暖笠笠嘅🥰♨️再讲讲佢哋嘅香蕉朱古力酱焦糖脆脆窝夫🧇🧇呢个甜品真系将香蕉同朱古力嘅完美组合发挥到极致💯💯窝夫外脆内软🍌🍌加上香蕉嘅自然甜味同朱古力酱嘅浓郁🍫🍫仲有啲焦糖嘅香甜😋😋食落去真系幸福感爆灯💡💡💡讲到清爽嘅选择,冻红豆茸豆腐花同冻椰汁芒果西米露都系唔错嘅选择豆腐花细滑🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♀️红豆茸甜度啱啱好🫘🫘一啖豆腐花一啖红豆😆😆清新得嚟又唔会太甜🩷🩷🩷至于冻椰汁芒果西米露🥭🥥就系夏天嘅救星🆘🆘芒果新鲜多汁💦💦同椰汁西米嘅组合清凉解渴🤤🤤🤤每一啖都令人想再嚟一碗🍧🍧🍧总括嚟讲,聪.C Dessert嘅甜品质素高⬆️⬆️选择多样而且价钱合理⚖️⚖️虽然要排队🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️但呢啲美味绝对值得等待💪🏻💪🏻

首先,佢哋嘅热椰汁炖双皮奶真系一绝🍮🍮

至于冻椰汁芒果西米露🥭🥥就系夏天嘅救星🆘🆘芒果新鲜多汁💦💦
同椰汁西米嘅组合清凉解渴🤤🤤🤤每一啖都令人想再嚟一碗🍧🍧🍧