2025-01-28 54 浏览
利东街对面有间主打椰菜花饭、墨西哥卷饼、沙律、汤品既健康轻食店岩晒想增肌减脂或间中想轻食既人士经常有上班1族来支持嫩滑鸡胸椰菜花饭 Chicken Breast呢碗入面有椰菜花饭、紫椰菜、藜麦、粟米、车厘茄、半粒烚蛋 。椰菜花饭卡路里低,饱肚又高纤,系好多想健身减重人士既恩物高蛋白质既鸡胸好嫩滑食晒一碗可以饱足一日三文鱼墨西哥卷🌮️墨西哥卷一份两件,呢个配既搭新鲜又健康入面有酪梨、菠菜苗、莫札里拉起司、番茄、 青瓜。蛋黄酱食落好轻便无负担自选沙律 Mixed Salad 呢个我大推!沙律可以系11款入面拣3款,拣左平时吃的凯撒沙律、烤虾沙律。羽衣甘蓝紫椰菜佐曼切格起司 沙拉,沙拉新鲜爽脆有机会也想试试其他沙拉又有好多藜麦,食沙律都可以健康得黎又饱肚汤品 Small Soup +$30南瓜汤超浓郁好好饮我地都饮料选择了诺亚天然果汁(+$22),共有四款果汁可以选择。
利东街对面有间主打椰菜花饭、墨西哥卷饼、
沙律、汤品既健康轻食店

岩晒想增肌减脂或间中想轻食既人士

经常有上班1族来支持

嫩滑鸡胸椰菜花饭 Chicken Breast

三文鱼墨西哥卷🌮️

自选沙律 Mixed Salad

有机会也想试试其他沙拉

又有好多藜麦,食沙律都可以健康得黎又饱肚

汤品 Small Soup +$30
南瓜汤超浓郁好好饮