红酒烩牛尾意大利饭🐃 ($128)呢个我已经食第二次,因为上次食完觉得好好食,首先红酒烩牛尾真系做得好出色,个牛尾煮到佢好腍,好入味,而且意大利饭软硬适中,中间仲夹杂左翠玉瓜同埋红椒,所以食落清新得来又口感丰富🌟蒜香煎带子意大利面🍝 ($146) 呢个都好好食,首先佢嘅蒜粒非常之多,满满包围着成个意大利面,所以食落蒜香非常之够,然后加咗少少辣椒,所以食落有香辣嘅感觉,煎带子处理得非常好,食落唔会好un,而且加埋三色椒,非常清新,下次去到会再食多次😋菠菜蟹肉奄列🦀 ($108)呢个奄列系餐厅比较新嘅菜式,因为上次佢系冇嘅,所以要试吓,首先份量非常之多,成个奄列有半只碟咁大,而且好厚,奄列入面包住满满嘅菠菜同蟹肉,蛋味非常之香浓,伴碟有面包,夹埋面包一齐食都非常之夹👍🏻饮品:Rose Petals Peach Black Tea🍑 ($44)House Floral Ice Tea🍊 ($42)首先饮杯饮品一上枱嘅时候都真系眼前一亮,因为非常之靓,无论系颜色定系装饰都系好吸引,两杯饮品饮落都系好清新,而且水果味浓,食完饮番杯真系非常之fresh✨
红酒烩牛尾意大利饭🐃 ($128)

蒜香煎带子意大利面🍝 ($146)

菠菜蟹肉奄列🦀 ($108)

饮品:
House Floral Ice Tea🍊 ($42)