在结束了一天的繁忙工作后,我同几位同事来到位于湾仔的中华小馆,呢间有著浓厚中华特色嘅餐厅,真心推荐!简洁同舒适的装修风格,加上多元化的菜单选择,实在太吸引我哋啦!✨🌸 「八味一口豆腐」真系一的嘅开胃小菜:色泽艳丽嘅豆腐,每一种口感都令你嘅味蕾兴奋!味道浓郁,新鲜嘅素香渗透每一寸舌尖,怪就怪止唔到口嚟!💯🌸 「清蒸大龙趸斑」,用语言描述实在无法表达佢的美妙!滑润细软嘅鱼肉,配有淡雅的海鲜香气,简直令人惊叹,你绝对唔可以错过呢种享受!❤️🌸 再黎就系「金奖芝麻盐焗鸡」,外形吸引,金黄酥皮同精致的鸡肉结合在一起,简直系口感上嘅完美体验。味道醇厚,非常下饭,我哋一块块地剥开,食到停唔到手!💚🌸 「银杏鲜腐竹浸时蔬」,这款菜品真心推荐!新鲜嘅蔬菜,脆口爽滑,再加上滑丝丝的腐竹和银杏,整个大放异彩,举手投足间流露出一丝新鲜味道,靓极了!😍🌸一切的美食都少不了「生磨蛋白杏仁茶」,暖宫润肺,甜蜜渗透每一个细胞,简直是美妙之极!让每一口都带给你不一样的惊喜和满足。💖无论服务还是食品,中华小馆都是一流的选择!嚟到这度食饭,就感觉好似置身于唔同嘅世界,饮食的体验升级了一个节。我哋每个人都好满意嘅,一定会向同事

无论服务还是食品,中华小馆都是一流的选择!嚟到这度食饭,就感觉好似置身于唔同嘅世界,饮食的体验升级了一个节。我哋每个人都好满意嘅,一定会向同事同朋友大力推荐呢间店!