2022-08-16 961 浏览
⭐️高妹厨房⭐️📍:湾仔柯布连道7C号万宝楼地下1号舖⏰:2:30pm-3:00am最近同朋友去左湾仔行街食饭 街到好晏 见到呢间香喷喷既小食店 都好多人排队 于是买左几款反屋企当宵夜同屋企人share🙈糖水:叫左两款 白果腐竹薏米同椰汁芋头西米🍠呢两款好香甜 食落唔会好腻 最最最紧要 系好足料🤣食极都仲有大量配料 白果腐竹仲配埋鸡蛋 真系好正 西米同芋头好嫩 又淋又入味 屋企人推荐🙌🏻夏天食真系一流 价钱唔贵又抵食!足料艇仔翅:超足料碗仔翅 个个都有叫 我都想食😂一般基本一定有嘅材料有齐之外,仲有鸭血丝、鱿鱼丝 真系想当足料 味道浓郁好洁身 无味精 食完唔会口渴 一试难忘🙌🏻炸鲜虾云吞:即叫即炸 热辣辣 里面既馅料满满 再配埋酸辣汁 好惹味!酸辣凤爪:唔算辣 屋企人都接受到🙌🏻 好惹味 无骨好爽脆 冰凉既口感真系唔错🤣#香港美食 #平民美食 #湾仔 #湾仔美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食评 #美食推
⭐️高妹厨房⭐️
📍:湾仔柯布连道7C号万宝楼地下1号舖
⏰:2:30pm-3:00am

糖水:
叫左两款 白果腐竹薏米同椰汁芋头西米🍠

足料艇仔翅:

炸鲜虾云吞:
即叫即炸 热辣辣 里面既馅料满满 再配埋酸辣汁 好惹味!

酸辣凤爪:

#香港美食 #平民美食 #湾仔 #湾仔美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食评 #美食推介 #foodhk #街头小吃 #小食 #街头小食 #高妹厨房 #宵夜必食 #宵夜
2022-08-11
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
$60 (宵夜)