餐厅: ULURU
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-03-14 47 浏览
收藏左好耐嘅打卡餐厅📷湾仔高人气黑白餐厅🖤🤍一直以为得餐厅打卡靓🤭估唔到野食,野饮,甜品全部有惊喜💕好睇又好食😋而家仲想再去食啊🤩餐厅墙身有大量手绘画作,增加艺术气息,坐系度有种置身于漫画世界嘅感觉🖤🖤芝士拉丝一口豆腐豆腐细细件,好滑好香豆味☺️芝士酱超多,劲邪恶🤭🖤蜜汁焗鸡中翼鸡翼整得好好食😋蜜汁痴晒成只鸡翼🥰外脆内嫩,小朋友至爱😚🖤京式烤鸭薄饼推荐👍🏻中西合璧真系好特别,而家好好食🤤薄饼又脆又薄,将烤鸭所有配料酱汁放上薄饼度🍕烤鸭好大件,真系啖啖肉🖤烤焗美国猪鞍扒超大件猪鞍,肉质好嫩滑,上枱超香,切开点埋独特苹果酱🍎清新解腻,食多几件都唔会觉得漏🤤伴菜仲有焗薯同西兰花🥦好鬼正🤫🖤炸香脆薯条配黑松露即叫即炸🔥好香脆,热辣辣好新鲜,黑松露酱又浓又香,食到停唔到口😆🖤蒲烧鳗鱼、樱花虾意大利饭呢个饭真系足料,好好食,一定要食😚大大件鳗鱼好滑,意大利饭索晒汤汁,面头大量樱花虾,每啖都食到👍🏻🖤梦-森の家期待好耐😍就系想试甜品🍄太可爱又吸睛🥰成个艺术品蘑菇外层系浓浓嘅朱古力🫶🏻超有惊喜,首先系食到香软嘅士多啤梨慕丝蛋糕🍰磨菇柄切开系满满嘅士多啤梨酱同果蓉🍓士多啤梨爱好者真系唔好错过🥹底部曲奇脆卜

收藏左好耐嘅打卡餐厅📷
湾仔高人气黑白餐厅🖤🤍一直以为得餐厅打卡靓🤭
估唔到野食,野饮,甜品全部有惊喜💕好睇又好食😋
而家仲想再去食啊🤩
餐厅墙身有大量手绘画作,增加艺术气息,
坐系度有种置身于漫画世界嘅感觉🖤

🖤芝士拉丝一口豆腐
豆腐细细件,好滑好香豆味☺️芝士酱超多,劲邪恶🤭

🖤蜜汁焗鸡中翼
鸡翼整得好好食😋蜜汁痴晒成只鸡翼🥰外脆内嫩,小朋友至爱😚

🖤京式烤鸭薄饼
推荐👍🏻中西合璧真系好特别,而家好好食🤤
薄饼又脆又薄,将烤鸭所有配料酱汁放上薄饼度🍕
烤鸭好大件,真系啖啖肉

🖤烤焗美国猪鞍扒

🖤炸香脆薯条配黑松露

🖤蒲烧鳗鱼、樱花虾意大利饭
呢个饭真系足料,好好食,一定要食😚

🖤梦-森の家
期待好耐😍就系想试甜品🍄太可爱又吸睛🥰成个艺术品
蘑菇外层系浓浓嘅朱古力🫶🏻超有惊喜,首先系食到香软嘅士多啤梨慕丝蛋糕🍰磨菇柄切开系满满嘅士多啤梨酱同果蓉🍓士多啤梨爱好者真系唔好错过🥹底部曲奇脆卜卜🍪
可爱感爆分💯好味又可以狂打卡📷

🖤Uluru 二次元立体梦幻蛋糕
呢款都系打卡必叫🤍蛋糕外层系满满嘅乳酪cream 🥹
绝对唔会过甜😍食完一啖又一啖🤭完全停唔到😂
入边系湿润海绵蛋糕同士多啤梨酱🍓仲有大大粒士多啤梨
Cream 上面用朱古力酱画上可爱表情符号🥰

🖤Uluru Rose Tea
饮品好有诚意🌹玫瑰鲜花 + Rosemary 做装饰,真系好靓,
饮落啖啖玫瑰花香,茶味都好出,又大杯🍹

🖤Lavender Dream
薰衣草清香🪻茶底混合薰衣草浆,淡淡地饮落好舒服,
仲有荔枝做点缀,好饮又好睇💕

下次要再朋友嚟食😙

2024-03-06