2014-07-13 1260 浏览
今日同班朋友系湾仔打完波, 收到呀妈电话, 叫我买嘢加料, 第一时间紧系去湾仔街市行一行, 就谂起买番只手撕鸡同鸡肾鸡脚番屋企叹, 行到档手撕鸡见到通告话搬咗!好彩佢哋贴咗新舖地址通告, 就跟住去揾 ; 佢哋依家系湾仔市政街市侧边, 季季红斜对面, 话系交加街33号慧兰阁3号舖, 由佢哋旧舖左转交加街(向湾仔道方向行) 佢哋新舖就系右边街头 (市政街市侧, 季季红斜对面) 都几易揾 见到又有几人排队, 即刻跟住排, 等咗10分钟就买到番去叹D味道依然保持水准, 鸡肉鸡皮撕开, 有肉有骨, 鸡肉 好juicy, 味道好正, 呀妈钟意辣, 鸡肾鸡脚就捞咗麻辣, 呀妈劲like, 大家超满足 !!

见到又有几人排队, 即刻跟住排, 等咗10分钟就买到番去叹

2014-06-30
5 分钟 (外卖自取)