2022-08-02 141 浏览
Dirty Laundry (湾仔)湾仔骆克道100号地下最近湾仔会展有动漫节,所以小编都去咗凑热闹😝完全系人山人海去完会展之后,知道附近有好多酒吧,于是拣咗呢间劲打卡嘅酒吧,好fantasy😎😎,有冇大髀你梦幻嘅感觉呢问咗店员有啲咩饮品推介,于是推介左一杯有酒精嘅饮品, afternoon tea $128,佢哋话呢款系新嘅配方,调配出好啱夏天饮嘅酒精饮品,有伏特加、热情果同芒果mix而成嘅Afternoon Tea,饮落劲有层次,伏特加嘅味道慢慢build up,先甜后酒精既味觉而 Freestyle Mocktail $68 就啱晒落酒吧唔想饮酒精饮品嘅女仔😝味道劲清新,好香柠檬味,酸酸甜甜 so fresh❤️❤️👍🏻👍🏻#湾仔打卡酒吧 #湾仔美食 #湾仔cafe
Dirty Laundry (湾仔)
湾仔骆克道100号地下

最近湾仔会展有动漫节,所以小编都去咗凑热闹😝完全系人山人海

#湾仔打卡酒吧 #湾仔美食 #湾仔cafe