之前放工经过见到呢间卖日式饭卷既餐厅好吸引,有堂食亦有外卖~今日o完t想补偿下自己,决定黎买外卖返屋企食铺面既公仔好signature, 周围都系用呢个公仔做logo~ 几得意有大大份既Signature Rolls , 每份有4大件 , 而价钱就系$70~80如果多人share, 亦有Classic Rolls 可以选择 , 每份8件 , 但就系正常寿司卷既size ~我今次就嗌左4个卷物同炙烧带子寿司开放式厨房睇住店员准备紧我个饭卷啦嗌左4个饭卷同3只带子返屋企食9. Cali Salmon Roll饭卷上铺满蟹柳沙律,卖相已经满分卷入面系熟三文鱼天妇罗,好少可会有熟既三文鱼夹入饭卷不过岩晒唔食生野既妈妈妈妈大赞呢个口味11. Philadelphia Roll $72食完熟既三文鱼,就轮到三文鱼刺身既饭卷啦呢一个口味我上网揾到好多人都话劲多牛油果好正果然卖相同大家讲既一样,铺满牛油果同沙律酱,入面就系一旧厚厚既三文鱼刺身,仲有一旧芝士呢个口味我全家都大赞 三文鱼配芝士好夹,芝士增加左三文鱼既油脂感,配合牛油果,成个口感好夹2. Beefiyaki $72卖相上已经十分吸引,大大旧

我今次就嗌左4个卷物同炙烧带子寿司

开放式厨房睇住店员准备紧我个饭卷啦

嗌左4个饭卷同3只带子返屋企食

9. Cali Salmon Roll
饭卷上铺满蟹柳沙律,卖相已经满分

卷入面系熟三文鱼天妇罗,好少可会有熟既三文鱼夹入饭卷
不过岩晒唔食生野既妈妈
妈妈大赞呢个口味

11. Philadelphia Roll $72
食完熟既三文鱼,就轮到三文鱼刺身既饭卷啦
呢一个口味我上网揾到好多人都话劲多牛油果好正
呢个口味我全家都大赞

2. Beefiyaki $72
卖相上已经十分吸引,大大旧既饭卷入面充满住牛肉
牛肉既比例系占大比例,唔会比其他配料抢风头
牛肉既份量真系好多,其他配料有牛油果,青瓜丝等

7. Black Magma Roll $72
饭卷既馅料系吞拿鱼蓉,都几特别,比较少见到呢d配搭,但味道上亦唔会输蚀
饭卷上淋上黑芝麻酱,十分惹味

Aburi Scallop Sushi $42 (+$12 火炙)
厚厚既火炙带子寿司!呢个价钱3旧真系几抵食

下次放工经过都会再encore
下次可以试试堂食,见佢铺位都阔落