2021-07-21
小店位置唔多,放工时间去到都要排队等位,不过大家都系食完就会离开,所以都唔洗等太耐😉😉赤虎($92)其实本身想食黑虎,但隔离个🐷队友唔小心划错左,就变左辣辣口味啦🤣其实我地唔系好食得太辣,觉得呢碗系超超超辣,一边食要饮好多水😂😂但系好香同埋几好味既😋😋白虎($85)呢间店可以比我地自选面要粗/幼,软/硬,要几多油,葱,木耳之类,每碗都可以符合个人口味几好☺️☺️白虎就系佢原味个汤底,可以饮到佢香浓既猪骨汤底,配埋软硬适中既面岩岩好👍🏻👍🏻📍 一虎 (湾仔)湾仔厦门街23号地舖#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie
赤虎($92)
白虎($85)
📍 一虎 (湾仔)
湾仔厦门街23号地舖