2020-07-20 277 浏览
我住系港岛东区 叫外卖app 食过太安楼𠮶间 但返工近湾仔都会去湾仔食晏。湾仔食lunch不嬲都要6、70蚊,见最近新开近公司紧系去食啦,热狗跟埋餐都系50蚊左右, 重要超级满足! 依家疫情,我自己都会留意下厨房员工卫生,每次餐厅都会望下,见到入面有大概有4、5个人,全部都有带口罩,收银亦都有消毒液比客人同员工用, 感觉良好! 今次继续都系食我钟意既澳式风情热狗 入面有菠萝同烟肉, 酸酸甜甜,好似食紧夏威夷pizza 咁! 今次叫少芝士,因为太多芝士我怕肥🤣🤣! 虽然lunch 时间去买, 但出餐都非常快! ,水准同其他分店都一样 返到公司食还是食到𠮶包系脆脆地! 我d同事见到都话下次要试!
2020-07-20
5 分钟 (外卖自取)
  • 澳式风情热狗