2021-07-24 107 浏览
呢间湾仔新开嘅餐厅岩岩开张冇耐,地址好近地铁站,喺正酒店下面,入去同男朋友试咗佢地嘅lunch set真系好有惊喜😍💕—营养全壳物燕麦碗—首先,真系冇见过有餐厅lunch set会做燕麦碗!🥰好岩中意健康怕肥嘅女士,唔洗谂即刻就决定嗌!嚟到见到成个bowl真系好足料好大份,最中意入面有好多红肉火龙果同埋nuts,唔会食到口淡淡💕仲一定一定够饱!呢个真系想encore多几次,日日食可能个人都会瘦啲😛—软壳蟹牛油果竹炭吐司—男朋友叫左呢个黎食,本身又系有啲惊toast会唔饱,点知食完觉得好饱…事关老细真系样样野都好足料,有两大块厚厚嘅竹炭toast 😦软壳蟹唔会炸得好油,都系食落岩岩好、好爽脆!🥰自家制牛油果酱都好清新好味,仲加左好多蟹籽,食落有多重口感,系我食过最好多嘅软壳蟹toast!🦀 另外仲叫多左个matcha cheesecake,由一班sen baker制造💕即使我平时好少食cheesecake都觉得食落质感好滑👍🏻最重要系欣赏老板支持SEN嘅一番心意☺️

—营养全壳物燕麦碗—

—软壳蟹牛油果竹炭吐司—