📍佳文鱼生店𝑲𝒂𝒊 𝑴𝒂𝒏🧭湾仔春园街12号地舖人均消费: HKD150春园街有间#佳文鱼生店 网上评价实在唔高,而且从来都冇见到人食,所以一直唔敢试!心谂关咁耐都唔执应该都有啲存在价值嘅😅门口除咗头顶个招牌,根本唔知佢系餐厅😅里面光猛,见到餐牌真系唔平🆗寿司拼盘8件𝑺𝒖𝒔𝒉𝒊 𝑷𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 8𝒑𝒄 $200$200个寿司拼盘唔系贵,不过食材好普通,食落唔觉话特别新鲜,系个虾好食少少,其他冇咩特别,感觉同元气好过佢😂🆗蟹柳卷 𝑪𝒓𝒂𝒃 𝑴𝒆𝒂𝒕 𝑹𝒐𝒍𝒍 $40佢入面有沙举酱其实几好味,但件件都包唔实咁!咁都可以上枱?🆗菜拉面 𝑽𝒆𝒈𝒆𝒕𝒂𝒃𝒍𝒆 𝑵𝒐𝒐𝒅𝒍𝒆 $50个拉面反而唔错,汤底可以,拉面都都香口菜甜又唔系话难食,但价位同食物质素的确不符好彩我惊伏拣啲平野,唔系应该中晒朝😂😂最好笑隔离枱叫咗拖罗但未解够冻,师傅话点豉油就得,正确应该系咁食😂😂😂#MFJ湾仔 #MFJ日本菜#mfoodjournal #foodie #hkfoodie #foodblog #hkfoodblog #japanesecuisine #japanesefood #wanchaifood #相机

📍佳文鱼生店𝑲𝒂𝒊 𝑴𝒂𝒏
🧭湾仔春园街12号地舖

人均消费: HKD150

门口除咗头顶个招牌,根本唔知佢系餐厅😅
里面光猛,见到餐牌真系唔平

🆗寿司拼盘8件𝑺𝒖𝒔𝒉𝒊 𝑷𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 8𝒑𝒄 $200
寿司拼盘8件

🆗蟹柳卷 𝑪𝒓𝒂𝒃 𝑴𝒆𝒂𝒕 𝑹𝒐𝒍𝒍 $40
佢入面有沙举酱其实几好味,但件件都包唔实咁!咁都可以上枱?
蟹柳卷

🆗菜拉面 𝑽𝒆𝒈𝒆𝒕𝒂𝒃𝒍𝒆 𝑵𝒐𝒐𝒅𝒍𝒆 $50
个拉面反而唔错,汤底可以,拉面都都香口菜甜
菜拉面
菜拉面

又唔系话难食,但价位同食物质素的确不符
好彩我惊伏拣啲平野,唔系应该中晒朝😂😂

#MFJ湾仔 #MFJ日本菜

#相机食先 #湾仔美食 #日本菜