我本人好钟意食日本野 之前睇食评见到湾仔浦和好似几多野食好吸引 谂住就算贵少少都想试下..点知就懒野 !!!所有鱼生系腥臭得好紧要 劲吾新鲜 搅到劲点wasabi 先食得落 去到先知无鲍鱼食好失望 食完d鱼生 个人即刻无晒胃口 跟住试下叫熟食 更系即刻叫芝士焗蚝同和牛串 and 鹅肝多士 ,讲下焗蚝先 蚝肉劲细粒 咬落去劲多沙 系完全无蚝肉既质感 d蚝系好腥 ,d 和牛完全系普通牛肉粒 一d和牛既味都无 鹅肝多士仲好笑 之前睇食评d相系一块鹅肝放系多士面 佢拎黎o个阵我谂左好耐都吾知系咩黎 剩系见到有一堆灰色野"酿"左系多士中间 , 系一d吾知咩用做既鹅肝酱黎,但又好奇怪又无鹅肝味 真系好难食 后来唯有死死气逐样叫睇下有d咩系食得落肚...and then叫左海胆手卷同软壳蟹手卷 软壳蟹剩系食到d粉无肉架 手卷d饭多到惊你食吾饱叫左个清酒煮蚬 哗..d蚬好细粒吾紧要 肉质系梅 咬咬下会有好大阵臭味涌出黎 我即刻打左个冷阵 因为太难食 叫个waiter拎走! 到食鲍鱼鸡粥 d鲍鱼丝坏左 忍吾住投诉比个waiter听 离晒大谱 ! 我真系好想问下d厨师有无自己试过味道 d野咁难食 人食

离晒大谱 ! 我真系好想问下d厨师有无自己试过味道 d野咁难食 人食架咩?! 成晚食饭无开心过 成餐饭剩系虾天妇罗味道系ok食得落肚 2个人食4百几蚊食到一肚气 4百几蚊系铜锣湾绝对可以食得好丰富好好味 本来带左相机谂住影下相 但食完跟本吾想影 我真系好想叫个老板食下自己店d食物 睇下佢食吾食得落肚 成间d食物只可以用3个字"腥 臭 梅" 黎形容 千其吾好比d食评呃到你 我吾食到肚泻巳经万幸 间野质素keep住落去等执 吾怪得间野无咩人 (以上食评绝对真实,吾信自己去感受下)
2010-06-09
  • 你揾到一样食得落肚既野先算..