餐厅: 港灣茶餐廳
资讯:

餐厅: 港灣茶餐廳
资讯:

2015-12-31 1150 浏览
太阳双蛋沙嗲牛肉出前一丁,明明几个月前系无出前一丁架㖞,依家开始有得供应?但有鬼用咩,一早煮定腍劈劈又发胀,有 order 就放汤出货,溶到唔洗赵又无晒面味,已经食唔出系咪出前一丁啦﹗依个早餐外卖等左我十五分钟,攞到去会场坐低食,太阳蛋焗左 5 分钟暖暖地滑溜溜,蛋黄甘香满意。沙嗲牛肉今日合格㖞,唔干唔鞋,汁无杰挞挞无过咸,合格。太阳双蛋沙嗲牛肉出前一丁,面条腍到发胀变糊仔,堂食都腍劈劈,外卖攞走就更严重啦。遇过细心既茶餐厅,外卖即食面会煮生一点,预左最少要浸 5 分钟先食。奇怪地,沙嗲牛肉及太阳蛋外卖好食过堂食㖞,可能有足够时间焗热挂。牛肉味道及质地都非常满意,不鞋不干,汁都唔会浆到一旧旧。太阳蛋暖暖的,够香够滑,食味!五香肉丁出前一丁跟太阳蛋火腿走包,放左系枱度好耐,侍应姐姐都唔得闲包比我啰,就算堂食既面都劲腍,依家仲再浸耐啲,您估浸到发胀饱肚啲咩!我叫走包又无走包,叫辣椒油又无辣椒油比我,搞到要我叫另一个侍应哥哥比啰。我都知个侍应姐姐一个人做唔切,但都要留心落单架麻 ﹗五香肉丁出前一丁跟太阳蛋火腿走包,黑妈妈既五香肉丁,咩牌子黎架?五香味极淡而劲油淋淋。面条依旧十年如一日浸到腍鬼

五香肉丁出前一丁跟太阳蛋火腿走包,黑妈妈既五香肉丁,咩牌子黎架?五香味极淡而劲油淋淋。面条依旧十年如一日浸到腍鬼晒,食左多年都 keep 得非常好啰,毫毛进步,已经腍到分唔出系咪出前一丁喇 ﹗面底一早煮定,越放越腍越粉,有 order 就倒汤,放系水吧等攞出去外卖区,系外卖区再等包装先交到我手上,原本都唔热只系微暖,放咁耐先比我都冻晒啦。

成碗面又油又难食,唯有捞辣椒油倒落肚,放空脑袋。太阳蛋又烂左,好明显发脾气掉落个盒度,脑浆爆破,体无完肤!火腿冻冰冰,一早煎定掉埋一边,出货又唔翻热,掉落个外埋盒度垫底,谂住用太阳蛋既热力令火腿变暖?最敝连太阳蛋都系冻架呢。

得一个侍应姐姐系度做外卖点做得切呀,又要收银、打单、出货、包装、夹面包,咁既环境唯有尽做啦。请唔到人?大量内地人塞到水泄不通,搞到场面混乱!唔知仲依为系深圳做 show,如果唔系赶时间,我坐低慢慢叹啦。堆晒系度仲咩呀!买完就行埋一边等啦,我早您地 5、6 个号码份早餐都未到呀!
太阳双蛋沙嗲牛肉出前一丁
2013-06-21
15 分钟 (外卖自取)
$50 (早餐)