2023-03-03
番工日子lunchtime 无一日唔洗排队既湾仔热店😋·🍜娘惹浓厚喇沙($98)卖相劲吸引,未食都已经feel到好味🤣汤底浓郁,但佢面底唔系掺掺.用上粗米粉,口感还可以~不过份量唔太多😂可以食得落kaya toast~·🍜虾面($98)望落失色d但呢碗比喇沙再好味d😜配上有咬口蛋面、猪油渣、虾、通菜、腩肉、芽菜!劲丰富~·🥪Kaya Toast($38)我一向麻麻咖央.一场黎到都要试下咁多人好味既咖央多士既😂但真系好!好!味!😍多士用牛油煎到焦脆,厚厚一层咖央酱食落竟然带少少creamy口感🤤一定要试·☕️Kopi w/ condensed milk($30)不嬲都钟意啡走/茶走!甜甜地,口感滑d🙌🏼•📍Rempah Noodles湾仔轩尼诗道18号地铺
📍Rempah Noodles
湾仔轩尼诗道18号地铺