2024-09-02 1264 浏览
今日同朋友喺湾仔呢一边去咗happy hour🙈🙈 之后就谂住外卖啲嘢返屋企食,附近有好多餐厅拣,我就上网睇咗呢一间评价都几好嘅pizza! 晚餐时间都有好多人外卖排队,咁我哋就决定买少少返屋企试吓,因为本身未见过呢一种pizza, 觉得都几特别,所以就想试🙈🙈 carbonara味,个面应该加咗蛋黄酱,有少少焦香嘅烟肉,食落口嘅口感又真系食紧意粉嘅味道,而且因为个饼底比较薄,所以食落去整体唔会有太饱或者油腻嘅感觉,同传统嘅Pizza有少少唔同🙈🙈 价钱嚟讲大概$35件,餐厅系用gram计算,值得一赞嘅系,店员为我哋reheat左,所以返到屋企嘅时候都仲系热辣辣🙈
外卖自取