2011-06-10 12 浏览
今日系我系湾仔呢间公司既last day~ 同事就介绍左我去呢间冰室到食luch喇。一行到上到...哗!!!会唔会多人左少少呀, 要等成十几张枱@@等位既时候个侍应都几无礼貌下: 17号, 你同我坐番低先, 坐番低! (呼喝个客人)咁嚣张就睇下你有几好食~等左好耐...d人龙都清哂都未到我地?! 竟然系漏左我地, 激死人坐低见好多人都食呢个瑞士常餐, 等我又叫番个试下你有几好味先牛油多士: 个人觉得附近个间"华x冰室"好味d火腿奄列: ok la瑞士鸡翼公仔面: 公仔面, 可能多人所以求其煮一煮就出, d面好硬@@, 唔紧要等佢浸一浸先 瑞士鸡翼, 好味! 好林的, 好入味, 正! 之后d面林返好味好多, 再加埋佢个汤奶茶:可能佢系用呢个黑白淡奶(唔知关唔关事), 不过佢茶味好浓, 好滑, 好饮过"兰x园"见到隔离枱有人食呢个营养餐, 开头以为只系得呢件三文治, 点知原来系仲有个蕃茄通架㖞, 仲有鲜奶饮添! (其他餐鲜奶要加$3)都系同瑞士常餐一样$38, 下次要试下呢个
咁嚣张就睇下你有几好食~

牛油多士
: 个人觉得附近个间"华x冰室"好味d
火腿奄列
: ok la
瑞士鸡翼公仔面
瑞士鸡翼, 好味! 好林的, 好入味, 正!
之后d面林返好味好多, 再加埋佢个汤

奶茶

都系同瑞士常餐一样$38, 下次要试下呢个先。

多谢同事系最后一日介绍左呢间咖啡室比我, 有机会返黎湾仔都会食返=]
2011-06-10
  • 瑞士常餐