☞ 大家觉唔觉得一间餐厅嘅装修吸引,会令成个用餐体验更加好🤓呢间位于湾仔巷仔,主打台湾菜嘅牛霸小面店,就咁睇装修完全估唔到系卖台湾嘢🤣因为入面装修超型,有好多霓虹灯同复古装修,晚市嚟讲唔算多人,都坐得几舒服~🍴排骨肉燥麻辣干拌面($70)❖ 我哋拣咗麻辣肉燥干拌面,仲转咗做手打面,佢食落麻麻辣辣咁好惹味,而且份量都好多,推荐重口味嘅朋友试吓😆❖ 另外佢个排骨超大份,肉质都几淋身,调味足够👍🏻🍴蕃茄猪软骨汤面($68)❖ 一上枱闻到个蕃茄味非常香浓,流晒口水🤤佢个面同麻辣肉燥拌面有少少唔同,呢个偏向阔身啲啲,不过就唔系好烟韧,有几大件猪软骨,呢个价位喺晚市来讲都几抵😙🍴台湾夜市拼盘($48)❖ 另外仲嗌左个小食拼盘,有花枝丸、盐酥鸡、台湾肠、卤豆腐。全部份量都系比较适合一至两个人share,整体不过不失。🍴暧昧中的鸡翼($35)❖ 我哋仲嗌左一碟酸辣鸡翼,即系炸鸡翼配上酸辣酱汁,鸡翼都系比较大件𠮶种,正常发挥👌🏻🍴香芋珍珠奶茶(跟餐加$13)🍴荔枝玉露(跟餐加$9)❖ 最尾我哋嗌左两杯嘢饮,系超经典嘅台湾味道啊🤣

🍴排骨肉燥麻辣干拌面($70)
❖ 另外佢个排骨超大份,肉质都几淋身,调味足够👍🏻

🍴蕃茄猪软骨汤面($68)

🍴台湾夜市拼盘($48)

🍴暧昧中的鸡翼($35)

🍴香芋珍珠奶茶(跟餐加$13)
🍴荔枝玉露(跟餐加$9)
❖ 最尾我哋嗌左两杯嘢饮,系超经典嘅台湾味道啊🤣