2022-12-21 763 浏览
之前公司仲要split team,所以我果team人一直都唔齐脚。今日因为要开大会,所以个个都番哂公司🤓 我地终于可以一齐出去lunch啦~ 由于我中意食burger,所以同事就提议去呢间位于湾仔,好出名既Honbo。不过Lunch hour既时候都几多人,我地系门口等左大概10分钟先有位。Cheese burger ($98)Burger系好典型嘅生菜+酸瓜+洋葱+芝士 +牛肉既配搭,但唔知点解呢个burger特别好食😋 可以因为上枱时个包依然系暖的,又有牛油既香味,加埋个劲香劲juicy既牛肉,真心正👍🏻🤤 而且芝士系半溶既状态,令到个包更湿润。Fries ($38) + Coke Zero ($28)薯条系幼身的,炸到香脆,而且份量超多。枱面有番茄酱同黄色芥末酱可以随便沾,如果俾埋酱碟就更好啦。我地3个女仔叫左2碟薯条& 2枝可乐share,真系有d多😅少一碟薯条就应该岩岩好。

Cheese burger ($98)

Fries ($38) + Coke Zero ($28)