❕饮朱古力奶都可以0糖❕平时饮朱古力奶都会有Stereotype 觉得好肥好滞 今次试咗船街嘅Cucooland 主打纯可可 再自己按喜好mix and match 例如加椰子水/ soda water/ 唔同既奶🍼白熊同妈妈试左两款~-🌟-▪纯可可+椰子奶 (C) ($58)白熊平时既口味都偏小朋友 所以饮无糖朱古力都想有D其他味道balance 下就选择左椰子奶 有淡淡既椰子香 口感比较杰身 所以颇有饱足感🤰🏻▪玫瑰朱古力(C) ($68)白熊妈妈pick左girly既rose chocolate🌹面头放左玫瑰花瓣都几IG-able 虽然本身default系放左椰糖 但感觉上都系比较清淡 唔会话过甜-🌟-menu都有清楚介绍边款朱古力系有糖同埋可可既原产地 大家可以按自己既喜好拣返😛位置都几方便 如果大家喺湾仔个头返工都可以黎试下🫡
❕饮朱古力奶都可以0糖❕

-🌟-
▪纯可可+椰子奶 (C) ($58)
纯可可+椰子奶

▪玫瑰朱古力(C) ($68)
玫瑰朱古力

-🌟-