2019-01-22 743 浏览
万圣节正日去食可能因为万圣节啲人出晒兰桂坊 餐厅比较静平时晚饭时间行过都有人食餐厅装修算几新净上菜唔耐Tapas 点左 ham croquettes 外脆内软 送走一流!至于Seafood paella 比较有惊喜 几大碟下 海鲜分布算几多 啲蚬都算大只 而且啲海鲜处理得唔错冇乜雪藏未味 个饭比较浓味 Garlic prawn 都几重炸蒜蓉片味 啱晒我呢个garlic fan $108 有八旧都算系咁另外叫左 pink sangria 卖相几靓 我哋两个女仔挂住倾计食完饭都未饮晒1 jar😛Service 有礼貌食咗两个钟 店员唔使讲 主动refill 水眼见餐厅唔算大大部份座位都系两/四个人枱 适合 small group gathering我比够野蚊 当晚餐厅系有部份时间打开门 食完饭比蚊咬左两淡 希望呢方面可以改善支持小店!会再嚟帮衬
万圣节正日去食
可能因为万圣节啲人出晒兰桂坊 餐厅比较静