人越大越饮唔到太甜嘅嘢😌,明明以前觉得m记嘅奶昔好正🥹,而家竟然觉得太甜🥸。咁岩系中环见到呢一间有纯可可又有dark chocolate嘅就试下😝。仲有好多唔同口味,不过我地就拣咗最保守嘅两杯😚,分别系:~ double dark chocolate ($58)🍫我地2个都钟意呢杯多d🙂‍↕️,仲有4种奶可以选择😎,不过梗系最肥嘅whole milk🥛一定系最好饮啦😈。饮落去都几顺滑,而且味道啱啱好,唔会太涩👍🏻。我谂热嘅应该会更加好饮朱古力味更香浓😙,但系呢个天气真系顶唔顺🥵。~ cocoa milk base ($58)🍫呢杯系100% 纯可可(无糖)😌,我地都系第一次试😝。感觉除咗味道比一般平时饮到嘅黑朱古力再浓郁啲之外🤔,饮落去嘅口感都会再浓稠d🤓。个味道真系好似食紧90%嘅朱古力咁😂。✨同场加映纯可可粉($150),谂住可以加落咖啡到做mocha😝。

~ cocoa milk base ($58)🍫