趁返工时间奖励吓自己叹个靓lunch 😌嚟到呢间位于湾仔嘅靓靓Cafe😍成间Cafe嘅色调都好柔和👍令人有种放松心情嘅感觉~如果平日返工想轻松吓就可以嚟饮杯咖啡🥰🍝青酱烟鸭胸大啡菇扁意粉青酱烟鸭胸大啡菇扁意粉啲烟鸭胸肉鲜嫩多汁🤤同埋青酱嘅香气真系令人垂涎三尺。加埋大啡菇,质感丰富🥴带有香气同埋嚼劲。每一口食落去,可以感受到烟鸭胸肉嘅浓郁味道同埋青酱嘅清新🥰🥰令味蕾享受到一种鲜美嘅组合😉意粉煮得弹牙又入味,完美地吸收啲青酱同啲肉汁😛带嚟一种浓郁嘅风味😋😋🧆寿喜烧牛肉扁意粉寿喜烧牛肉扁意粉嘅味道真系好正呀!啲牛肉烧得刚刚好🥰鲜嫩多汁,带有寿喜烧酱嘅独特香气☺️每一口食落去,可以感受到牛肉嘅浓郁味道同埋寿喜烧酱嘅滋味😍两者相互融合,带嚟一种浓郁而又丰富嘅口感🥰意粉煮得弹牙又入味完美地吸收啲牛肉汁同啲寿喜烧酱,唯独系略嫌意粉偏干身🥹Overall 嚟讲 呢度几适合打工仔嚟chill下倾下计💜佢仲有其他all day breakfast & bagel都唔错😋平时我应该都会成日去!😌😌

🍝青酱烟鸭胸大啡菇扁意粉

🧆寿喜烧牛肉扁意粉