2022-03-22
牛霸小面店湾仔隐世台湾美食薯仔猪软骨便当 $62大家知唔知边到系湾仔安乐里呢?今次介绍又系湾仔午餐精选,依家有唔少餐厅都无堂食,牛霸小面系呢条街唯一有堂食既午餐😮💨 不过呢条街非常之难揾 就算湾仔既上班族都未必识黎🤐有少少隐世餐厅既感觉 仲有只猫不定时行黎行去😸舖面坐嘅位置都算宽躺 亦都有非常多人叫外卖 环境都算坐得舒适💛手机落单✊🏻叫左食物大概需要等大概10分钟时间才上菜 但个便当非常热 岩岩整起 薯仔系好脆同好入味 猪软骨肉都吸晒啲肉汁 送饭可以话系绝配 话明便当当然仲有小小配菜 半只卤蛋加小小菜上面有卤肉 杂豆做配菜就见人见智啦🥲 overall 味道系好食但系就有少少咸 适合重口味少少既朋友 之前黎食过台湾牛肉面同佢地既珍珠奶茶 都几有台湾风味!挂住去台湾食牛肉面既同埋想去少人啲既隐世餐厅喺湾仔的话可以试吓呢间餐厅!地址:牛霸小面店 (湾仔)湾仔安乐里1号利昌大厦地下低层D号舖5分满分💛味道 4环境 4服务 3.5性价比 4
湾仔隐世台湾美食
薯仔猪软骨便当 $62
大家知唔知边到系湾仔安乐里呢?
地址:
牛霸小面店 (湾仔)
湾仔安乐里1号利昌大厦地下低层D号舖
5分满分💛